Eilen sain vihdoinkin kyydin Suomen uusimpaan ja suurimpaan (?) Tiimariin tammistoon, jossa loppuivat eilen todella isot tarjoukset. Sain mm. eräälle kaverilleni joululahjan yli kolmasosan halvemmalla kuin normaali hinta oli.
Tiimarissa kulutin pyöreästi 10 euroa ostaen uusia hienoja kuvia, papereita, leimasintyynyjä ja muuta vastaavaa.
Tämän jälkeen pääsimme, suunnitelmieni mukaan, lähtemään Jumboon, jossa kiirehdin ensimmäiseksi Sinelliin, johon minulla oli selvät ostoslistat. Sain vihdoin aakkosleimasimet jotka halusin:

1088317.jpg

Kaksi levyä, isot ja pienet kirjaimet, maksoivat yhteen 8 euroa, joka on minusta erittäin kohtuu hinta, jos ei kamalan halpakin! Olen todella innostunut noista, mutta koska minulta puuttuu akryyli-levy, en voi muuta kun käyttää vanhaa kasettikoteloa. Onko jollain jotain parempia ideoita? En ole ollenkaan varma mihin nuo polymeraasi leimat oikein kiinnittyvät.
Kiekuraleimasin en löytänyt. Täytynee tilata se netistä, koska tahdon kiekuraleimasin korttien taustaa varten (ja myös vesileimatyynyn.


Tänään olen tehnyt kortteja.
1088316.jpg
Huoneeni sänky ja pöytä on taas vihdoin täynnä jotain muuta kun turhaa tavaraa ja roskia. Sängylläni oleva pahvilaatikko on askartelulaatikkoni, toinen on pöytäni alla. Sitten on tietenkin kaikki mitä pöydältä löytyy + koruaskartelu tavarat, jotka ovat vähän täällä, tuolla ja tässä.

1088319.jpg
Siinä on tärkeimmät tavarani tällä hetkellä: Hopea kohoväri, joka piti olla valkoinen, mutta paremman puutteessa ostin tuon. Neljä leimavärityynyä (kaikki jotka omistan). Pitäisi vielä hankkia musta ja sininen. Sitten on ainoat leimasimeni kirjainten lisäksi ja paperin rei'ittäjät. Niin ja liimatuubini.

1088322.jpg
Olen myös tulostanut koneeltani aivan ihania papereita. Harmittaa vaan kun normaali paperi on niin ohutta, ja en löydä mistään muuta kun valokuvapaperia (siis paksuutta). Mutta pidän noista kumminkin ja on tullut käytettyä aika paljonkin. Lempipaperini ovat nuo valkoiset ja vihreät tekstipaperit ja sitten tuo vihreä-puna-kulta paperi.

Ainiin, ei pidä unohtaa ihania kuvioitani. Tarkoitettu kai jonkinmoiseen 3D askarteluun, tai kohoaskarteluun tai mikä lie sen nimi onkaan. Kumminkin noidan mukana tuli kolme arkkia pieniä kaksipuolisia tarraneliöitä. Kaikki on ostettu Tiimarista ja olen todella, todella innoissani näistä, ne ovat niin kauniita. Huono puoli näissä on kai se, että jos niitä käyttää niin ne loppuvat (:D)
1088325.jpg

 


1088329.jpg
Tällaisia kortteja sitten tuli tehtyä. Lempparini ovat kummatkin oikealla puolella olevat.
Vasemmalla ylhäällä: Leikkasin ensin lumihiutaleleikkurilla pahvista kuvioita ja liimasin ne siniseen pahviin. Näiden päälle liimasin foliopalan ja kohovärillä pistin pieniä tippoja sivuun + kaksi oksaleimaa. Olisin voinut tehdä paremminkin, ei ole mikään kaunis kortti.
Vasemmalla alhaalla: Tämä oli ensimmäinen, jossa käytin noita kuvioita. Pidän todella paljon, nyt pitää vaan miettiä miten ja millä teen tekstit ja mihin!
Oikea ylhäällä: Suunnittelin tämän aikoja sitten. Leikkasin kuviopaperista vihreää pallokuviota palan, jonka liimasin tähän. Pallopaperin reunoilla pistin ohutta punaista satiininauhaa, josta sitten sidoin myös rusetin. Rusetista roikkuu vapaana kulkunen ja kaksi leimasimella erilliselle paperille painettua joulupalloa, jotka väritin puuväreillä. Teksti on vihreällä musteella painettu (olisi voinut olla hienompikin)
Oikea alhaalla: Aloin tekemään tätä ihan tuosta vaan ja siitä syntyikin hieno. Siniselle pahville leikkasin hopeasta kuulopaperista palasen, jonka päälle liimasin valkoisen joulukuusen ja tähdeksi sinisen lumihiutaleen. Hopealla kohovärillä pisteitä ja hopeassa leimasin nuo oksat. Hopealla on leimattu myös Hyvää Joulua teksti.

Pitää varmaan vähän harjoitella noiden tekstileimojen käyttöä.